top of page

lør. 30. sep.

|

Skjold, Fana

Langsom formiddag med yin & restorativ yoga

Gi deg selv en deilig pause med myk yin og restorativ yoga i 2,5 timer denne lørdagen og kjenn den gode følelsen av balanse og ro, en åpnere og friere kropp og pust.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Langsom formiddag med yin & restorativ yoga
Langsom formiddag med yin & restorativ yoga

Tid og sted

30. sep. 2023, 10:30 – 13:00

Skjold, Fana, Skjoldvegen 85, 5221 Nesttun, Norge

Om eventet

Velkommen til en lørdag formiddag med rolig og nærende yin og restorativ yoga i mitt koselige lille studio sentralt på Skjold.

Vi tillater kroppene våre å puste og synke dypt ned i yin-stillingene som tøyer bindevevet vårt og påvirker kroppens meridianer, så energien får flyte friere og vi kan slippe spenninger og stress.

Vi bruker ullmatter, ullpledd, lavendeløyeputer, bolstere og ulik form for støtte og vekt for å invitere kroppen til å finne trygghet og ro, å tre inn i det parasympatiske nervesystem og la kroppens egne helingsprosesser få igangsettes. 

Vi gjør først en serie yin-stillinger, hvor hver stilling holdes i noen minutter. Vi tar oss god tid, beveger oss sakte og tar hensyn til kroppens behov, hele tiden med grundige instruksjoner og bruk av støttende utstyr. Vi avslutter formiddagen med en serie restorative stillinger der vi blir værende et kvarter i hver stilling. Stillingene virker dypt nedregulerende og avslappende. 

Ingen tidligere erfaring med yoga nødvendig. Jeg stiller med alt nødvendig utstyr. Ha på deg bevegelige og lune klær, og gjerne sokker. 

Det blir servert deilig avslappende te, frukt og nøtter underveis.

Ta kontakt om du har spørsmål.

Dele dette eventet

bottom of page